Info till föräldrar

Informera dina barn/ungdomar

Dryck

Då det kan bli relativt varmt är det bra att dricka mycket vätska. Drick hellre vatten än stora mängder läsk/energidryck. Stora mängder koffein är heller inte bra för kroppen. Man har dessutom mycket roligare om man mår bra.

Sömn

När man har roligt är det lätt hänt att man glömmer bort att kroppen även behöver sömn. Prata med dina barn/ungdomar och informera de om att det är viktigt att sova. Det finns tillgång till sovutrymme till viss del. Om man kan rekommenderar vi att man åker hem och sover lite under dagen. Det är ändå oftast kvällen och natten som är roligast. För lite sömn är inte bra för kroppen och man har mycket roligare när man är utvilad!

Mediciner

Om dina barn/ungdomar behöver någon medicin, kom ihåg att skicka med så att det räcker under hela lanet. Det är också bra att skriva en liten informationslapp om vilka mediciner som ditt barn behöver om någonting skulle inträffa. Denna lapp bör också innehålla kontaktuppgifter till målsman. Allt detta fylls i då ungdomarna anmäler sig, men det kan alltid vara bra att påminna oss om detta med en extra lapp. Påminn självklart ditt barn om att han/hon ska ta sin medicin. Det är lätt att tappa tidsbegreppet när man sitter och spelar intensivt.

Säkerhet

Då stölder kan förekomma så är det bra att informera om att man bör hålla uppsikt över sina saker och att ta med sig mobiltelefon eller dyl. om man lämnar sin plats.
På hemsidan finns också telefonnummer till vuxen personal som arbetar på lanet.
Du som förälder får gärna komma och hälsa på. Anmäl dig vid insläppet.

Hoppas era ungdomar har en trevlig vistelse på lanet!

Powered by WordPress | Designed by: Free WordPress Themes | Thanks to wordpress themes free, Download Premium WordPress Themes and wordpress 4 themes